Intensiv helg i noll och åtta

Åkte i lördagsmorgon från Falköping mot den kungliga huvudstaden. Tanken var att som riddaren i skinande rustning komma och överraska Cissi lagom till hennes studentmottagning. Överraskningen blev emellertid inte så stor då Cissi över telefonen hörde SJs högtalare skrika ut.
- Örebro Södra nästa!
Menmen, det blev antagligen till det bättre då jag blev upphämtad på centralstationen istället för tåg- och tunnelbaneåkning.



Det dryga dygnet flög förbi som tiden brukar göra när man har det bra! Studentmottagning, fotbollsfeber, massa nya ansikten och fest  i Stockholm!
På tåget hem hamnade jag efter en stund bredvid en man från Göteborg, 55 plus skulle jag tippa på, han hade massa att berätta han. En av de där människorna som du bara genom att se på vet har mycket att berätta. Han bjöd på historier från en Brasilienresa, om sitt byggföretag och massa annat.
- Varför pratar vi inte mer med främlingar?
Finns ju så mycket att ta del av, historier att hämta, vänner att vinna, kontakter att knyta, barriärer att bryta! Om det än så är för en kort stund, några få ord, några delade leenden!





C-Live with pasion-D

Kommentarer
Postat av: Jonas

Menar det ! Alla främlingar där ute har så oerhört mycket att erbjuda. Inga krav eller garantier, bara ett spännande möte.

2008-06-16 @ 20:14:00
URL: http://carnivalofsins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0