Söndagstips

Vill inför kommande arbetsvecka dela med mig av något jag läste om i eftermiddags. Det hela grundar sig behandlingsteorin NLP (Neuro Linguistic Programing).

När vi ska göra något, när vi tänker på en viss person så representeras detta med bilder i vår hjärna. Det bilderna visar blir sen vår uppfattning om hur verkligheten är även fast det egentligen kan vara något helt annat pga. att vi bara kan ta upp en minimal del av allt som sker omkring oss.

Vi har alltså förmågan att vara regissörer till våra egna filmer i hjärnan, det många tyvärr inte inser är vikten av att skapa filmerna så att de spelar till vår fördel!






Och här i ligger då dagens tips.



Säg att du ska städa hemma, bilderna av allt dam, alla saker som ligger framme och oredan gör att energin störtar. Stäng då ögonen och se de här bilderna bli mindre och mindre, till slut så små att inte är större än fönstret på en mobilteleon, dra ner ljusstyrkan på bilden, gör den grå och och suddig.

Känslan av orkeslöshet har med all säkerhet nu minskat och det finns nu utrymme för nya bilder.


Se en bild av ett helt rent hem, en diskbänk som blänker, alla saker på sin plats, du kan nästan känna lukten av renhet.  Gå vidare med att göra denna bild STOR, LÄCKER, FÄRGRIK, vrid upp ljusstyrkan. Kliv in i bilden och gör den till 3D, kolla dig omkring och känn den underbara känslan av ett rent hem.


Om du nu jämför på en skala 1 till 10, är motivationen högre, är du piggare och gladare?




Fungerar detta bara till städning?

SJÄLVKLART INTE!



Använd tekniken för att sänka intensiteten i negativa känslor och öka intensitet för positiva känslor och se vilka fantastiska resultat det ger i livets alla situationer!



Stay GREAT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0