Philosophy input


Försöker i min vardag väva in mycket filosofi och media med personlig utveckling i min vardag, föreläsningar på väg till jobbet, via twitter, bloggar, nyhetsbrev osv osv...

Jag tänker att med all den inputen så lät något riktigt bra komma ut också. Någon av alla dessa idéer kan göra galna saker för en liv på sikt, hälsomässigt, ekonomiskt, relationsmässigt.





Idag twittrade Robin Sharma följande

"Behandla varje person som att den kunde dö imorgon"




Med lite reflekterande kring det där så blev varje möte med kunder och folk på stan som en liten gåva. Detta kan låta jävligt ostigt men tänk på det!

- Om det är sista gången du möter någon. Vill du lämna den som en ovän utan möjlighet att visa dina bästa sidor eller vill du lämna personen på god fot, med respekt och med ett stort leende?

Du har en sista chans, vilken energi investerar du i mötet då?





En bild som perfekt representerar värdet av nya relationer. Malaga-07




Summan av kardemumman är idag alltså min ödmjukaste uppmaning till dig att:

Utsätta din hjärna för nya idéer, stora tankar och härliga kraftgivande historier. Allting, gott och ont börjar i tanken.


Se varje möte som en gåva, en chans att lära dig något, en chans att kunna ge något. Det är våra relationer med andra som är de riktiga guldklimparna!



Stay Great




Kommentarer
Postat av: sovereign

Försöker ha detta i åtanke! Även om man kan vara på dåligt humör tjänar det ju ingenstans med att möta folk med uppsynen av sju svåra år;p



2010-02-17 @ 06:49:15
URL: http://ssovereign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0