take a moment..
...enjoy

Jag e kääär...

kolla vilken kvinna....vilka käkben!Jävla orutin där...

Skulle skriva högskoleprovet idag, blev inte riktigt så.
Visade istället prov på min orutin vad gäller att vända på dygn efter nattarbete. Där var det straight A's så att säga.
Provet började halv nio, halv åtta tänkte jag att jag behövde vakna. För att få nog med sömn så la jag mig halv tolv.
Verkar dock som jag och John Blund har något otalt, för den jäveln släppte inte in mig förän HALV FYRA!!

Jag tänkte att, somnar jag två, så skriver jag provet. Somnar jag halv tre, skriver jag provet. Somnar jag tre, skriver jag provet. Men ska jag skriva provet om jag är vaken längre än så??  F U C K  T H A T !!image16Stängde av alarmet på klockan och sov ut istället, kom upp någon gång innan tolv.
Så nästa gång det ska skrivas prov så jobbar ajg antingen inte natt innan eller så ser jag till att förbereda mig innan lite lite bättre nästa gång!
Menmen man får se det positiva, kommer va i grym form på dansgolvet ikväll istället!


Barn, vad har vi lärt oss idag?

"Det finns inga misstag, bara läxor!"

BankomatKingen

Följdande lilla berättelse hände tidigare denna kväll.image15


Nicke Uven och jag knallar runt på stadens gator, sitter en stund på Mingus och har det trevligt. Efter detta ska vi bege oss hemmåt, Niklas beslutar sig för att ta ut pengar.
Vid automaten står en man i 45-årsåldern, skulle tippa på bosniskt ursprung. Mannen säger något på sitt modersmål till frugan som står bredvid, knappar lite på automaten för att sedan dra av ett sjuhelvetes "Nu kommer snorlobban-ljud"
*Jag och Niklas kollar på varandra"
-Schhtuuu! Splaash! Där kom lobban ja!
*Kollar återigen på varandra*
-Ursekta mig grabbar! säger gubben.
- Höhö, det är lugnt, småflabbar vi.
- Gor inte svelja skiten!
- Öh, nej precis!


Han lämnar oss, men kvar finns en stark känsla av storhet


Vilken jävla King, konstaterar vi.
Varför?
Jo, hur många väljer inte att, när det tränger på i de nasala gångarna vänta och därigenom dra på sig öroninflammation.
När den loskan nådde marknivå, då var det fan lilla balkan på gång. Gubben kunde sina grejjer! Manligt!
Att sedan helt coollugn ursäkta sig gör honom till en stor man, att han sedan vill förklara sin spottning mer ingående, ja det kräver sin karl.
Niklas kom sedan med ytterligare en vinkling, gubben kunde ha valt att svälja sitt gamla snor, han gjorde inte det, han gjorde sig av med skiten på ett högst värdigt sätt.


Vilken King!Ratte-ratte-rajja

Hej hopp
Tillbaka efter en tuff helg, på fredagen var det jobbfest med Prästgårdsgatan, bowling, Gondolino och house party hos Malin stod på programmet.
Jag är ingen höjdare på bowling, spelar det så sällan att jag alltid måste lära mig det en gång till. Mitt största problem tycks vara att jag tar i för mycket och fokuserar väldigt lite på käglorna (som väl ändå är målet).
På två omgångar, alltså totalt 40 käglor att få ner lyckades The Amazing Dave få ner 6, SEX!
Senast jag bowlade var jag fan bättre, men det skall då tilläggas att jag va i 13-årsåldern och blev påkörd av en bil 10 minuter innan vi spelade!
Lyckades emellertid resa mig något och komma undan med äran i behåll tack vare den numera berömda "FlintstoneStriken" där jag med lätta steg trippar fram och öser när käglorna åt alla håll!

På lördagen blev det givetvis lugnt tempo i ett försök att återhämta sig för att klara av den årliga IFK-festen.
Festen blev som alla år urballad, svinig och alldeles, alldeles........underbar!
Förförfest hos Tobbe Bata, förfest i IFK-Stugan, mat och prisutdelning på hotellet, mellanfest i IFK-stugan för att sedan avslutas på allas vårat Terassen.

Efter dessa två nätter i utgångens tecken var förstås bara tanken på att jobba inatt något som fick ångesten att toppnoteras. Trodde på allvar att jag skulle somna i en klick limm i ett Statoilskåp. Vetifan hur jag gjorde det men lyckades på något sätt hålla mig vaken till halv åtta imorse.
Och nu är det bara tre nätter kvar på arbetsveckan!Fina pajka<3
image14

så olika man kan vara..

Har den senaste tiden kommit i kontakt med människor som jag inte delar  ett piss med! Riktiga Hardcore small town folks!

Tror nog inte att det finns ett ställe på jorden jag inte skulle vilja se, allt måste ju ha sin charm, varmt, kallt, vått, torrt, något!

Dessa människor är av en helt annan kaliber, verkar som att deras värld slutar någonstans vid Varberg, det är nämligen dit man kan dra husvagnen, efter sin "sommarbil" från 79, riktig pärla!
Dom verkar gå där och slita på sitt jobb år ut, år in och aldrig fundera så mycket över vad som kunde varit!
"Va ju i Skeppsdalum i sômras, på deras kruusing, såg enna jävla finer cheva från 68!", kanske dom säger till varandra när dom står där i höstmörkret och röker sina gula Blend.

De tycks alltid eftersöka total kontroll på vad som sker, i samhället och med folk i deras närhet. För att uppnå detta så förser de varandra med information så som att "Börje-i-kvarna" har gjort si och "Bosse Bazooka" har gjort så. En fin "I´ve got your back, You´ve got mine-mentalitet" som tyder på att en klar teretorial ådra finns!
Man kan tänka sig att dom ibland funderar över att laga takoos, det där mexikanska som ska vara så gôtt! Men nej, får nog bli schweizare med kroketter och bôrnasås, det gillar ju Sverker!
Man kan tänka sig
att "fredagsölen" faktiskt är så god att den är värd att däck för på en tisdag, detta för att man ska jobba på lördagen istället för onsdagen.

jag fördömer ingen, alla är säkert  jättetrevliga, jag bara funderade lite....


image13

Helgsummering och Dilemma

David har drabbats av en mindre förstoppning i huvudet, vilket starkt påverkat hans insperation att skriva något tokroligt, får därför bli en liten sumering av helgen.

Fredagen: Jo, det var då så att Karl, Henning och Dessner hitta tillbaka till den lilla staden mellan de två bergen. Mycket trevligt! Pojkarna har ju letat sig bort och va därför ett par fina återseenden.
På fredagskvällen blev det likt de senaste andra fredagarna, slapparkväll på Mingan med och snack över några kalla.
Lördagen: Blev till en början lugn, slappade mest hela dagen och laddade för det som komma skulle!
Erik "Tajkon" Lidéns 20årskalas!
Det hela blev naturligtvis en toppenkväll, Henning, Berra, Haaga och jag startade lätt på min altan med lite öl och småprat, Berra utlovade redan då att en sk. "Björnfylla" kunde vara på väg.
Vid åttatiden vandrade vi lite halvrunda om tassarna bort till Lidéns mansion där vi umgicks i någon timme innan alla i taxi for upp till Mingan där det bjöds på mat och dryck. Med det var ribban för uttrycket "generositet" satt!
Kvällen avslutades givetvis på vårt älskade Terassen, som återigen (!!!) chockar och drar dit bra med folk!
Söndagen: Gick mycket lugnt till väga, mycket datatid, mycket McDonalds och Film+flöt! med Mårten, Henning och Lajden.image10image11image12Måste förresten återge de snabba svängarna som min yrkesmässiga karriär har tagit. Har ju som bekant varit på Volvo en vecka, ett ställe jag inte fick vara kvar på.
Skulle då istället börja jobba med pojkarna på Falbygdens Ost, var därför där idag och fick diverse information om hygien, säkerhet, ost och mycket annat.
SKÖÖÖNT, tänker då David som äntligen ska få lite struktur och rutin på sin vardag.
Neeeeejdå, 19.31 ringer (min) Lotta från Uniflex.
- Jag har ett uppdrag här som jag tror skulle passa dig!
- Jaaha?
- Natt på Autokaross i Floby!
*Åååhåå, NATT, tänker jag och blir halvt om halvt blöt i byxan*

Jag fick 30 minuter på mig att ta ett beslut om jag i den närmaste framtiden vill vara ostmästare eller montör.
Ost - Plåt, Ost - Hammare, Ost - Skruvdragare, Ost - Bulltpistol, Ost - Skruvstäd


Mannen i mig tog sedan ett viktigt beslut, klart som körvspá en ska bli montör!

Då har vi också lärt oss dagens läxa, ALLA vägar leder till Floby... samhället gud glömde


Ett minne, varmt i sinne...

image8
Soluppgång över Pedregalejo.

Fäste mina ögon vid den här bilden häromdagen, jag tog den under tiden jag och Henning bodde i Málaga.
Tog den en morgon innan skolan, klockan måste varit runt kvart över åtta skulle jag tippa.
Brukade sitta just här några minuter innan skolan för att vakna, tänka, ladda...
Denna färgsprakande bild och lite skön halvmjuk musik i öronen, med diverse sjöfåglars skrik dovt i bakgrunden,
Va bortskämd man var!!!
När man sedan traskade vidare mot och in i skolan så var det med största léende, man hade på något underligt sätt gått från att va trött och däven till laddad och sugen på livet till tusen. Man sög in sig jordens kraft skulle man nog kunna säga.

Vilka mornar, vilka dagar...

Konstigt det där med söndagar..

.. de har en benägenhet att föra med sig hälsotillstånd såsom illamående, yrsel, huvudvärk, mm, mm.

Idag börjar vid ny del av denna blogg, "Dagen Spanska Ord"
Ordet som slumpvis valts ut av min dator till "Dagen Spanska Ord" är........
Rezaca - Bakfylla
En liten återblick av helgens äventyr.

Fredag:
 Slutar på jobbet 15.06, tar mig direkt till sjukgymnasten där jag sliter hårt i 12 ½ min.  Jag åker hem och gör mig iordning för min date med min norske toy boy Erock "Tor-Hedvig" Tapper. Efter en snabb "välkommen tillbaka-kram" drar vi oss naturligtvis upp till Mingus där jag trycker i mig någon tortilla för mycket på syltans after work.
Nu är jag svinmätt och äckligt laddad för den planerade laserdoom-matchen! 87or plus Mårten och Dennis "Röjarn" Hjelm mot slynor födda 86.
Första omgången togs storstilat hem av oss, tyvärr vann 86orna den andra omgången med några fjuttiga poäng.
Efter att ha gjort något så manligt som att kriga med laserstrålar så var det ju ingen idé att lägga av där. Därför blev det bärsande på Mingus resten av kvällen.

Lördag:
Dagen började i lågt tempo, en härlig förmiddagsfika på ett av stans finare fik, en sväng till Systemet och rejäl middag (vad annars) hos farmor.
Eftermiddagen fortsatte med att jag hade lite kvalitetstid med min Ipod som har fått alldeles för lite kärlek det sista, kollat när United körde över Wigan med 4-0 och sett Blåvitt "gresa sig te" tre pinnar mot Malmö FF.
Så till dagens höjdpunkt. Var nämligen så att Kongen, Kongen av SUPA, Victor Dahl Haaga, slog till med ett 20-årskalas och det med ös!
Kongapalatset fylldes med folk och Hertigen Drittler af Danmark hade tillochmé letat sig upp i landet för att sjunga och häva!
Kvällen avslutades på Terrassen, som återigen överraskar och drar folk. Men det är väl så det blir, när Kongen av SUPA är närvarande!


image7
Tack för mig, hej

Några pro surfers och deras guror

Kolla länken, illschööna grabbar!


http://youtube.com/watch?v=rK0LWsEcSjM
image6image5

Rostskrapa und Laserskjuta

¡Nemenhej!

image4 

Gjorde idag mitt första pass på jobbet jag fick genom Uniflex, på Volvo i metropolen Floby, avdelning "vevstakar".
Skulle infinna mig klockan nio, och där möta upp med en någon typ av handledare. Allt detta gick som planerat och vi började gå mot maskinen jag skulle jobba vid. Nu visade det sig att maskinen inte fungerade ordentligt, blev därför satt på ett s.k. ströjobb.Dagens ströjobb:
Skrapa bort rost från vevstakar! wohoooo! =)
Missförstå mig inte, riktigt skönt att få jobba igen men det "Sá te sin karl" att skrapa vevstakar. Händerna blir lite schletna av att jobba med stålull i 5 timmar!
 Någon Maskinansvarig skulle komma och hämta mig efter lunch men ICKE! så det va bara skrapa på!

Imorgon blir det ingen glassig 9-14dag utan Mr.Andersson får med stor entusiasm skutta upp klock fem noll noll!
Nu till något annat, våra kära norgevänner kommer hem ikväll.. Blir mycket trevligt att träffa dom gamla feskränsarna igen!
 Laserdoom står på programmet, har aldrig provat på det men det blir nog nice anyway!

Uppföljning på detta kommer under nästkommande dagar. En pojke frågar sin mamma:
- Mamma, mamma! Får jag en kaka?
- Javisst får du det lille vän, men du får ta ner kakburken själv!
- Men mamma, jag har ju inga armar!!!!
- Nää, inga armar, ingen kaka!Tack för mig, hej!

Där satt den!


image3Vaknade imorse och kände mig lite halvt menlös!
Ingenstans att gå till, inget tid jag behövde passa, ingenting.
Ett begreppet  som förekommer i psykologin är "känsla av sammanhang".
Min känsla av sammanhang var jävligt låg!
Sen när jag satt och slappa mitt i en Donavon Frankenreiter-låt så ringde "HON", Lotta!

Lotta från Uniflex ringde, och när Lotta från Uniflex ringer så är det bra!
Kände genast att dagen skulle få en fin vändning, inom loppet av några minuter så hade jag istället hela dagen planerad och jobb för åtminstone 1 ½ vecka!

Lunch på Dagnys med Jonas "Valpa" Malmström, snabbis till skattekontoret sedan av mot Skövde och Lotta...mmm!
Lotta, dryga 42 ½ år fyllda, leende varmt som en sol, blonda slingor och med arbete för ett mindre land i Afrika!
Henne gillar vi!
Jag och Lotta lekte "lilla julafton" som baserades på att jag fick kläder, skor, byxor, tröja och TVÅ t-shirts, alla täkta med Uniflex lilla oranga logga.

Märkligt hur känslan av sammanhang steg så fort jag fick något att göra på dagarna, någonstans att infinna mig, en tid att passa!

Dagens låt får bli vad som helst med Donavon Frankenreiter, illskön!

Nu är jag här!

Buenas!

Ja, nu är jag här! Tänkte att det var på tiden att testa något nytt, så det ska jag göra nu, testa!

Kommer antagligen stå en hel del blandad skit på denna sidan, allt från seriösa inlägg till ordbajsande av värsta sort!

Om ni undrar över namnet, DaMaAn, så är det inte något dåligt försök av att boosta mitt självförtoende. Tänkte första använda mig av mina initialer, DMA. Visade sig att det redan var någon liten chillipolla som hade tagit detta.
Fick därför pussla ihop något annat klitchigt!

Da(vid)   Ma(ts)  An(dersson)   -  Där har ni det.


Så Äré, Så Bliré - Först Blöré, Sen Sviré

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0