Vandring och Stek

Man vaknar på Kordu, tanker: Aaaa, en dag till i solen!
Slår upp dorrarna.......mulet!

Jaja, lika bra att hitta på något vart med dagen, så vi packade vaskorna och tog en långpromenad uppfor berg och backe, utmed den långa stranden. Vadret variedade under den lilla vandringen, sol moln, sol, moln..
Efter ett par timmar och många fina bilder (som Adam sakert lagger upp inom kort) så var det ett efterlangtat dopp i havet nar vi kom fram till "vår strand"

Så lagom till lunch brot solen ut, och eftermiddagen kan ha varit en av de mer gynnsamma for vara numera brunbrannda kroppar! Slappande vid poolen, lasa, ta några langder, ta en bira, lasa lite till och emellan allt detta hinna smorja pa sig lite kokosolja! =)

Imorgon ska vi eventuellt ut och dyka, vantar pa besked fran reseledaren. Tydligen så ar det for blåsigt och omojligor darfor ett dykandet.  Om det nu blir av ar det med all sannolikhet en underbar upplevelse.. men å andra sidan, en vanlig dag pa stranden kanns ju inte tvi skit det heller!


Pussochkram på er darhemma!

korfu

Sitter haer pa ett it-cafe i den grekiska aftonen och vill mest staenka lite saltvatten i ogonen pa alla er daer hemma i Svea som har de daera underbara 13 graderna och det uppfriskande regnet!


imorgon blir det batutflykt till nagon paradise island och en annu mer grundlig branna!


ha det super!

kussen

Todiloouu!

Var ett bra tag sen nu, I know, I know. Förhoppningsvis kan en del runtresande ses som en förklaring, om än inte en ursäkt, vem vet!

De senaste veckorna har alltså kantats av en hel del resande. Vi kan ju börja med "Brucehelgen". Honken, Haaga och jag hade alltså kommit över biljetter till The Boss' andra spelning i Göteborg. På fredagen också jag ner till Falkenberg och möttes av ett glatt, taggat gäng.
På lördagen åkte vi Haagas cab upp till Götet, käkade en underbar pastasallad och fina tapas, tog några öl för att sedan bege oss mot Ullevi där det skulle bli en magisk afton!
Bruce höll hov i tre timmar och att se denna artist studsa omkring vid den åldern var något av det mer inspirerande som jag sett!


Efter detta har det även hunnits med en sväng till Hunnebo med Henning, Torsten, Agnes och Erik där Seglarveckan startade och det röjdes en hel del,  för att sedan återigen åka ner till Falkenberg för en massa Honkstermys och Winnerbäck på Fästningen i Varberg. Halvveckan avslutades på bästa sätt under en lunch på The Lounge i Falkenberg där ägaren  och baristan bjöd på både kunnande och ett service mind man inte stöter på var dag! Om jag så ska vinkla in något filosofiskt i det hela får det väl bli Bruce och Baristan. Två helt skilda män, skilda yrken, men med samma brinnande glödoch passion för det dom gör! De har hittat sin väg i livet och ger allt! 

Hitta ditt kall, din väg och känn hur du utvecklas!


Nu väntar nästa resa. Pappa ropade precis:
- Nu går tååååget!
Med tåget menar han bilen som ska ta oss ner till Göteborg, därifrån blir det flyg till Korfu!
En veckas slapp med massa nya läxor och erfarenheter!


Och nu är det bara en vecka kvar Cissi, som jag längtar..<3

RSS 2.0