Du får rätt!

Power of the mind.  

Intressanta saker det där, hur mycket är människan egentligen kapabel att skapa, att uppnå?
Vissa tänker att jo det är nog en hel del, vissa sätter inget hopp till den mänskliga kapaciteten medans andra (tyvärr bara ett fåtal) inte sätter några som helst gränser för sitt och andras leverne.


"Ej finnes gott, ej ont; blott våra tankar gör det så."
William Shakespeare


Hur många av världens ledande idrottare, företagare, ledare osv. trodde att de skulle misslyckas med det som de idag faktistkt uppnått?
Troligen inte en enda, däremot tror jag att de hela tiden haft en mycket klar bild för sig hur de kommer lyckas, en bild med massa färg, rörelse, fart, uppbunden i en flod av känslor.
"Oavsett om du tror att du kan klara något eller inte, så kommer du få rätt!"


Vad vill du uppnå i ditt liv, vad är det jobb eller din fritidssyssla som du skulle kunna tänka dig lägga ner all din kraft och energi på? 
Hur ser de tingen ut i ditt huvud, är det något som ger dig kraft energi och total motivation, eller är det något som kittlar lite men inte mycket mer än så?Skapa din bästa dag......NU!

Stôvagänget

Det var vi de, Dessner, Filippa, Honken, Madde, Cissi och Jag. Under midsommarafton tillkom också Maddes två kompisar Evelina och  Amanda.

Helgen som efter ett manfall reducerades från 21 (!) personer till dessa åtta blev till slut helt fantastisk.
 Roadtrip, skratt, god mat, bäckhoppning, kottkastning, geléråttande,  late night whiskey chat, bilmekning och filmmys!


Kort och gott en av de där helgerna som kunde fått fortsätta så mycket längre än den gjorde!Det är något visst när man kommer ut i en stuga med visst pitoreskt leverne och man bara har varandra, man lever i sin bubbla några dagar, man hjälps åt, man lagar underbara måltider tillsammans, man lär sig och lär andra, man skapar minnen för livet och vänner för alltid!


Tackar alla som var med för en mycket minnesvärd midsommarhelg!


I c you soon darlo<3

och så en liten sång..

förejmintjej

Intensiv helg i noll och åtta

Åkte i lördagsmorgon från Falköping mot den kungliga huvudstaden. Tanken var att som riddaren i skinande rustning komma och överraska Cissi lagom till hennes studentmottagning. Överraskningen blev emellertid inte så stor då Cissi över telefonen hörde SJs högtalare skrika ut.
- Örebro Södra nästa!
Menmen, det blev antagligen till det bättre då jag blev upphämtad på centralstationen istället för tåg- och tunnelbaneåkning.Det dryga dygnet flög förbi som tiden brukar göra när man har det bra! Studentmottagning, fotbollsfeber, massa nya ansikten och fest  i Stockholm!
På tåget hem hamnade jag efter en stund bredvid en man från Göteborg, 55 plus skulle jag tippa på, han hade massa att berätta han. En av de där människorna som du bara genom att se på vet har mycket att berätta. Han bjöd på historier från en Brasilienresa, om sitt byggföretag och massa annat.
- Varför pratar vi inte mer med främlingar?
Finns ju så mycket att ta del av, historier att hämta, vänner att vinna, kontakter att knyta, barriärer att bryta! Om det än så är för en kort stund, några få ord, några delade leenden!

C-Live with pasion-D

Estoy aqui, otra vez, para ti, para mi!

Som sagt, nu varé dags att ösa ihop något snaskigt igen!=)

Har ju hänt en del sen sist, student i Falköping, fotbolls-EM har dragit igång och my beloved har åkt up north till 08!
Annars rullar det på de sista fyra veckorna inom Fonus underbara, men något grå väggar!

Efter det är jag inte riktigt säker på vad som kommer hända och ske i livet mitt, jobb på skolor, boenden och sådant kommer det troligtvis bli, men men, vi får se...vamos a ver!

Kom att tänka på en sak idag när jag tröttare än någon annan gång ställde mig vid ihopsättningen runt sjusnåret.

Power moves

För ett tag sen skrev jag om "trigger points", tankar som på en sekund kan ändra ditt tillstånd fullständigt!  Intressant nog är kroppen så väl ihoparbetat att man med sin kropp också kan ändra tillstånd blixtsnabbt!

Har ni tänkt på hur en deprimerad, ledsen ser ut? Axlar ner, hänger med huvudet, ledset ansikte osv osv..
Hur ser en energisk, glad människa ut, rak rygg, blick upp, leende, andas lugnt....

Inser ni då det fina i att kunna ändra kroppshållning, andning och på en sekund nå ett mer energifyllt tillstånd? Ni behöver aldrig gå bedrövade och inte så trötta en enda dag till. Om ni inte väljer det själva.. but hey! that´s up to you guys!


Stog då iallafall och bara kände nejnejnej, nu åker ögonlocken igen! Tills det slog mig:
-David för saten, hjälp dig själv nu!

Och som genom ett mirakel, BOM, pigg, jobbet gick lättare och tiden flöt fram!

Prova själva, ställ er upp,  raka i ryggen, axlar upp, kolla mot taket och ös på med det största leendet ni bara kan!
Kan kännas löjligt, men gör det ordentligt och prova att känna er ledsna, upprörda eller arga samtidigt som ni bibehåller denna positionen.  Kan du må dåligt samtidigt?

Noooopp!Här är ju en tanke som ger energi till tusen! Snart snart babe <3

RSS 2.0