My name is David, I live on the 6th floor

Nuså.

Nu har vi hämtat våra saker i Falköping, kört dom till Stockholm och burit de sex trapporna upp de gånger hissen var för liten. Det kommer bli riktigt bra när allt är iordningställt uppmonterat, framdukat och tillsnyggat. 
Första gången vi kom in i lägenheten var den minst sagt sunkig. Mer borrhål per kvadratmeter har inte skådats och diverse möbelskador gjorde att vi var skeptiska. Men...

Vi såg potentialen i denna 3a precis utanför Södermalm och med lite spackel, färg och städande så är vi nu mer än nöjda och det kommer bli ytterst trivsamt tillsammans att bo med John, min gamla vapendragare från Rälsbussgatan då det var inne med choklad-cigaretter och smattrande mjölkpaket i bakhjulet på cykeln.Samma tidsperiod, dock med annan brusha
Skulle lite halvpretto vilja säga att allt i livet handlar om att se potentialen i livets olika situationer.

-Vad kan jag göra här?
-Vad är det bästa med detta?
-Hur kan jag göra för att vända och maximera denna situationen?Tankar, funderingar, åsiker. Tell me!

Mellan boenden, bloggar och jobb.

Var ett tag sen sist, me know, me know.

Har under en liten tidsperiod behövt ordna med det som kommer bli mitt nya boende här i Stockholm, detta samtidigt som jag försökt lära mig arbetet på Crumpler Store med allt vad det innebär. Insåg för någon vecka sen att det blir tight med enbart de timmar jag får där och behöver därmed skaffa ytterligare ett jobb. 

- I dessa tider, good luck! tänker ni

Men jodå, man behöver bara skrapa lite på ytan, se sig om och ta tillvara på de kontakter man har. 
Ställ rätt frågor till dig själv. Vad kan jag göra? Hur kan jag tjäna pengar? Vem kan jag ringa? Då hjälper du hjärnan att vara allert när möjligheten sen kommer. Du har dessutom gaaaaanska mycket mer energi och kreativitet än om du bara kör ner huvudet och tänker:
-Nu äre kört, det går aldrig det här! Varför händer det här just mig!?

Ta en promenad, gå till gymmet, ändra ditt kroppspråk och ändra ditt fokus som hittar du snart en lösning!
Kommer förresten att inom kort börja blogga på TheBestOfSkaraborg. En sida som kommer innehålla det mesta av det mesta. Men mer om det vid senare tillfälle.

Så där har ni det, en update om livet, en liten livsbeskådning och en lite förklaring till varför bloggandet varit lågfrekvent det sista!


Lev stort, lev väl!

MIRALO


RSS 2.0