Aaaah, måndag!

Då varé måndag igen. En ny vecka med nya möjligheter, nya människor att träffa, nya skratt att dela.


På tal om skratt, jobbade i helgen på krogen, mötte en och samma person i gångarna flera gånger, varje gång så morsade jag lite på honom, till slut blev det lite av en "grej" och vi gick mest och log/garva mot varandra.

När han sen skulle gå från stället kom han fram, visserligen lite på örat, men berättade iallafall hur bra han tyckt det varit hela kvällen och att den utstrålning jag haft "skulle ta mig långt". 


Efter att ha växt två decimeter på en halv minut så funderade jag lite på det där.

1. Ett varmt, genuint, välmenande leende är verkligen det bästa sättet att bygga broar, att lära känna folk, att hjälpa folk komma vidare i sin vardag lite gladare än när de träffade dig!

2. Har skrivit det förut men. Om någon gör något riktigt bra, jobb eller vad som helst. Ge beröm, säg vad du tycker, ge personen i fråga mer energi att fortsätta göra gott och prestera max! 
Som du ser, alla, oavsett människotyp har det

Leendet!

Kommentarer
Postat av: agnes

visst ær vi gøttiga!:) men du saknas, puss.

2009-05-25 @ 11:57:06
URL: http://agneeees.blogg.se/
Postat av: Anna

Helt rätt kära kusin, men det finns sätt att glädja människor på som går lite utanför ramarna. Här är ett exempel:Henrik och jag har precis kommit till den extremt inbjudande och soliga stranden och insett att batterierna till kameran är slut. Han kastar sig upp på cykeln och kommer tillbaka med ett stort leende på läpparna. Han berättade att när han bett mannen bakom disken om ett par batteriet och sedan sagt "tack så mycket" händer följande:-Jasså, räddat kvällen?

-Nja, mest räddat fotografierna. Tog ett kort och sen tog batterierna slut.

- (Lång suck) Ja, jag vet hur det är, stolpe ut hela livet. Man kan lika gärna gå och dränka sig.Helt oprovecerat vräker han ur sig detta till en för honom okänd människa. När Henrik sen berättar detta börjar vi gapskratta. För det är så himla konstigt. Varför säger man så liksom? Nog är det synd om biträdet om han känner så, men egentligen var det nog mest för att ha nåt att säga. Hur som helst, vi har skrattat förvånat åt denna händelse flera gånger, och i sin ironi har denne man på något sätt fått oss att tänka på att vi har det rätt så bra i alla fall.Ha det bäst!! Massa kramar!

2009-05-25 @ 22:29:24
URL: http://anna.meki.se
Postat av: David

Haha ja det va ju ett udda sätt att glädja folk på=) haha menmen alla sätt är bra utom de dåliga!

2009-05-26 @ 11:43:25
URL: http://damaan.blogg.se/
Postat av: Jossi

Du e så himla vis David... =) Kram på dig

2009-05-26 @ 19:07:54
Postat av: Adam

Sant broder...mycket sant!

2009-05-30 @ 03:15:04
URL: http://adam3.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0