Brian has it...

Prova bara!

I en främmande stad, någonting har sin början, jag vet inte vad...

You can call me DagisDäjv....
Fick idag ett två veckors vick på ett dagis i en av den kungliga huvudstadens rikare delar. Det kan ju bli riktigt riktigt kul, man lär sig så mycket av att begrunda barn. Som sagt är det bara två veckor men visst är det en "fot in" och äntligen ett datum där jag vet att jag kommer vara någonstans och göra någonting!

Nu är dock prio ett att hitta en bostad, sitter som en hök på blocket och kollar. Och även om det ser lite tufft ut så kommer jag köra med det gamla klassiska.
- Det löööööser sig! Jag fåååår en lya!

För när du tror på det, och du känner det med varje cell i din kropp.....Magic starts to happend!

Men redan på torsdag bär det av mot nya äventyr. Då packar jag och mor väskorna, mot London bär det! En weekends shoping, seightseing, musikaltittande och massa annat nice! Här är händelseförloppet som föranledde det hela.

Mamsen ringer i söndags.

-Hej!
- Heeej! Jo jag har ju lovat att ta med dig och Adam till London någon gång.. och så kom jag på, du är ju ledig och jag är ju ledig så vill du åka till London nästa vecka?
- Hummmmm JAAAAAA!
-Ah va kul! Då bestämmer vi det!


Spontant och bra, me liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiike!
What ever you focus on most, you will become or you will attract!


 


hittade en liten sak


lyssnar man på texten så är den ju faktiskt riktigt bra. En god portion, vänskap, uppoffring och en å annan hårig hasselhoffbringa

The only thing constant is change

Heeelo folks!
Sitter hemma hos mor med datorn i knät och ett gammalt vänneravsnitt rullar på tvn. Vädret har ju vänt till det friskare så de senaste dagarna har vart mer innemys än strandliv. Den senaste veckan var Cirre här, och daaaamn gick den veckan fort eller vad? Hur som helst var det kanon, två fester, mycket sol och bad och en närhet saknad till max!


Funderar över vad som ska se framöver. Söker flowet, vägen, svaren. Kommer bli riktigt intressant att se vad hösten mynnar ut i. Men som dom säger, när eleven är redo, visar sig mästaren.

And to qoute the spine of the Onion
Live your own life cause you´ll die your own death

RSS 2.0