Rise and shine

Inspirerad av Herr Lidén tog jag mig imorse i kragen, ställde klockan och tog en morgonpromenad. I öronen hade jag en föreläsning om personlig utveckling, positivt tänkande och att ta fullt ansvar för sitt liv.
En sväng upp på berget med morgonsolen som värmde gav en riktigt bra start på dagen. Tror man underskattar vikten  av en bra start i många fall.

Men tänk på det, hur ska du kunna hålla en genuint god, trevlig ton mot medmänniskor när vardagens stress tränger på om du inte ens har börjat prata med dig själv och rett ut dina inre frågor?


Ett hett tips för den som vill komma till klarhet med sina frågor och funderingar är att föra dagbok eller en "succes book" i vilken man fyller med tankar, citat, drömmar osv. osv.....
Dagens andra tips är att kolla in böcker och föreläsning om kroppsspråk, sjukt intressant att börja läsa folk runt omkring när man väl har börjat lära sig grunderna om handrörelser, ögon som talar, dolda tecken på nervositet, lögner och folk som försöker inta en mer maktfull position!Have a good one!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0