2010

Vi står snart inför ett nytt år och när raketerna skjuts iväg mot skyn och champagneglasen höjs till ljudet av "GOTT NYTT ÅR!" så har vi vanan av att avlägga s.k. nyårslöften som för de flesta innebär att man försöker förbättra sig på något sätt, ta nya steg och sluta med oönskade vanor!


Det jag ödmjukast vill fråga er om det kan vara en fördel på att lägga en stund redan nu på att planera nyårslöften och de stegen du vill ta 2010?


Bara genom att sätta sig ner och skriva mål och framtidsplaner så är man igång, man har fått igång det där momentumet som är så viktigt för att få ett flyt i processen och att ta de där första steget i rask takt!

Bara genom att sätta sig ner och bestämma vart du vill och hur du vill vara så är du så oändligt mycket närmare målet än om du låter det bli som det blir och lite har en suddig bild av vad du eventuellt skulle vilja göra i framtiden.


"Clarity is Power"Bara genom att lyfta upp dina inre önskningar till en mer medveten nivå så kommer du se möjligheter att uppfylla dessa. Det är nästan som att man obesvärat dras mot det, man med tillräcklig klarhet, har skrivit ner!Var en av de smarta, förebyggande människor som ger sig själv gåvan av någon eller några timmar för att drömma, för att höja standarden för sig själv och bli mer i oss själva!

Stay Great

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0