Lika som bären

Vi har sovit vägg-i-vägg i ett halvårs tid. Har alltid vetat att det vart något med honom. Har inte kunnat sätta fingret på vad det har varit men det har legat där, gnagande, irriterande.

Så igår, medans han stog i köket med sina pankakor lossnade det.

SKROT-NISSES POLARE! JOHN ÄR TAMIGFAN SKROT-NISSES POLARE!


Rent utseendemässigt kanske det inte är on the spot, där är faktiskt Daniel Westling ett bättre alternativ, men i sättet. Även  en simpel sak som just att steka pannkakor gör John till en vetenskap, ett innerligt mekande och meckande. Han funderar, mäter, grubblar, och hade han haft en gubbpipa hade han säkerligen smackat lite på den också.


Kommentarer
Postat av: Skrot-Nisse

haha skoja inte! det är dock inte skrot-nisse du söker utan han goda vän som jag inte kommer på.. han är skrot-nisses skalman eller uppfinnar jocke.. hmm

2009-03-06 @ 17:11:41
Postat av: Andreas Ljungkvist

Bertil Enstöring/John Elgmark - Skrotnisses bäste vän och inbiten eremit. Han innehar en doktorsgrad i filosofi, medicin, och teknologi, och därmed en skarp intelligens. Som eremit vägrar han han träffa andra människor, med undantag av Skrotnisse och Kalle. Arbetet med hans bok tar honom flera år, en tid han planerar att leva i ensamhet. Trots att han kan verka vresig är Bertil en glad figur, och har ofta konversationer med sig själv. Han går alltid klädd i en röd morgonrock.

2009-03-07 @ 10:06:14
Postat av: Adam

Skrot-nisse...BIG time!

2009-03-07 @ 11:11:45
URL: http://adam3.blogg.se/
Postat av: malin

haha så rätt du har, varför göra något på det enkla sättet när det går att göra på ett mycket svårare sätt! =)hoppas ni får det bra i nya lägenheten! // Malin

2009-04-23 @ 21:14:15
URL: http://malinmargareta.e-blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0