Orka tänka ett steg till

Många gånger finner man sig i situationer där man blir irriterad på något eller någon. Att bara "go with the flow" är det enklaste och därmed också det lataste man kan göra.

Se det ur en an synvinkel, ändra perspektiv. Orka ta jobbet runt ditt förslappade sinnes brant och kom till något som kallas verkligheten!Exempel:Du känner dig stressad och försöker så gott det går komma fram genom det komunala nätverket. Framför dig går en dam sakta sakta fram.
- Jag kommer sätta en spark rakt mellan fjärde och femte kotan och springa över hennes förlamade kropp, tänker du först.
  Innan du inser att det hela kanske har något med dig att göra, att du kanske skulle gått hemifrån tre minuter tidigare, att du kanske
kunde skippat att se den där sista reklamen på tvn innan du gick.
Det är så viktigt att komma ihåg att världen faktiskt inte alltid är som vi ser den. Det vi ser färgas alltid av våra tankar och sinneslag. När du börjar bena ut det hela så kommer du se världen som den verkligen är och det man inser är ofta hur löjlig man vart i förstaläget som irriterade sig!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0